Over De Keukenmaat

“Wij zijn een zelfstandige ‘keukenboer’ en die hebben onterecht een duur imago”, aldus Leen Struijt, eigenaar van De Keukenmaat. “Wij kunnen in heel veel gevallen een keuken voor dezelfde prijs leveren als de grote jongens in keukenland. Een groot verschil is echter dat wij niet houden van de agressieve verkoopmethodes zoals gratis apparatuur, kortingen tot 50% ….nee, enkel een eerlijke prijs en duidelijke afspraken.

Mensen kunnen hier op hun gemak rondkijken en zelfs in 3D een keuken (laten) ontwerpen. Wij hebben geen uitgestrekte showroom, maar dat lossen we op met tal van losse fronten en panelen, een diversiteit aan ruimtebesparende indelingen van korfbladen en kasten met ladeplinten die wij in huis hebben.

Wij verkopen keukens van Nederlands en Duits fabrikaat van strak tot klassiek in alle mogelijke materialen, kleuren en talloze handgrepen. Ook voor de vervanging van uw oude keukenapparatuur bent u bij ons op het juiste adres, wij leveren de meeste apparatuur van diverse kwaliteitsmerken op een hele korte termijn.

Na een bestelling leveren wij de keuken meestal binnen 6 weken. Dat kan zo snel omdat we alles zelf doen. Een order gaat bij ons niet van de ene naar de andere afdeling. Ook het plaatsen van de keuken doen wij zelf. Door onze jarenlange ervaring zijn wij in staat om een keuken snel en correct op te leveren. Door deze service hebben we ook een aantal aannemers als klant aan ons weten te binden.”