We werken met 3 keukenmerken, Bauformat en Burger uit Duitsland en Tristar uit Nederland. In onze showroom zijn een beperkt aantal keukens te bezichtigen maar we kunnen honderden verschillende keukens leveren. Alleen al bij Tristar zijn de fronten in alle RAL en Sikkens kleuren te bestellen.

logo_burger1logo_bauformat1tristar
“Made in Germany” gaat veel verder
dan onze productie-installatie. Duitse kwaliteit is een heel belangrijke punt in al onze productie gebieden binnen onze groep. We investeren veel tijd en geld in de nieuwste machines, efficiënte productie, engineering, hoge milieunormen en verantwoorde leveranciers. Aan het einde van de dag moeten producten voor morgen niet alleen modern, maar ook stabiel en duurzaam zijn. Dit zijn vaste waarden, dat je achter elke deur en de binnenkant van elke lade van onze keukens vindt - als een standaard, natuurlijk.
Onze keukens zijn standaard uitgerust met hoogwaardige Blum scharnieren. U vind dit in alle deuren, laden, pull-outs en klapdeuren. Verder vindt u de geïntegreerde soft-closing Blumotion in alle items van bauformat. Onze eisen groeien met de eisen van onze klanten, functioneel, modern en tijdloos. We besteden een groot deel van de tijd aan onderzoek naar trends en materialen.Eerlijk, duurzaam, betaalbaar en smaakvol. Dat typeert de Nederlandse keuken. Tristar ontwerpt en produceert al meer dan 35 jaar praktische, fraaie en betaalbare keukens. Puur Nederlandse fabricaat dat garant staat voor jarenlang kookplezier. Het recept? Een combinatie van ouderwets vakmanschap en hedendaags comfort.